top of page
IMG_5332.JPG

Hej!

Waarom ben ik coach geworden? Ik had er nooit over nagedacht totdat ik benaderd werd of ik één jaar lang gratis gecoacht wil worden met een sessie één keer per maand.

Nou, nog steeds Nederlander in hart en nieren, zei ik natuurlijk 'JA'. 

Na een aantal gesprekken online vond ik het prettig dat iemand naar mij luisterde, waar ik mee kon ballen en eventuele problemen kon bespreken. Na 10 sessies zei ik tegen mijn coach: Je hebt geen verkeerd beroep! Dit zou ik ook wel willen gaan doen. Het antwoord was: Je doet de wereld een deugd als jij coach wordt en je zult vele klanten gelukkig maken.

Vervolgens heb ik 2 jaar een internationale coach opleiding gevolgd en hierbij een certificaat heb verdiend. Het voelt ontzettend goed om coach te zijn voor mijn 'klanten'. Zowel online en speciaal bij ons in de natuur, waar ik ook de dieren en de natuur inzet als hulpmiddelen.

Geinteresseerd? Neem contact op en dan kunnen we eerst een open gesprek aangaan.

Groetjes uit Noord Zweden, Carolina

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Wat is nu eigenlijk een coach?

Coaching is als het ontdekken van een spannend avontuur, waarbij we zij aan zij jouw weg verkennen. In dit  proces word je aangemoedigd om je grenzen te verleggen of je hart te openen en je persoonlijke en professionele potentieel ten volle te benutten om je wensen waar te maken.

Daarom noem ik het dansen met een coach, want we maken samen de passen waar jij leidt. Een coach vertelt jou niet wat goed voor je is of geeft jou advies, een coach laat jou zelf vertellen wat jij graag wilt door de juiste vragen te stellen en samen met leuke oefeningen. Waar loop je vast en wat is nodig om je doel te bereiken? Dat weet alleen jij zelf. Maar er is zoveel 'ruis' om je heen iedere dag, dat je je weg kunt verliezen en de tijd vliegt voorbij... Wie en waar ben je dan nog uiteindelijk? Als je dit herkent, dan is het een mooi moment om een coach op te zoeken.

Contact

Wil je meer weten over coaching of wil je graag een kennismakings gesprek met mij? Dan neem graag contact op!

Welkom!

bottom of page