Time out program

 

Under ditt TIME OUT program på gården i Backsjön skapar vi tillsammans ett program som passar dig. Bredvid avkoppling och läsa en god bok under din vistelse, kan vi erbjuda dig olika program, som kan hjälpa dig att slappna av i ditt sinne och låta kroppen ta över.
Vad känns bra för dig och vad ger dig ny energi? Kom och ta reda på i naturen i Backsjön.
Pris: 15 000 kr / vecka, inkl. 3 måltid per dag, boende, TIME OUT program på gården och personligt stöd.

Ta en promenad och låt naturen omge dig

 

Just när solen går upp och naturen är helt tyst, det är en av de största stunderna att få gå upp och gå i skogen och njuta. Vakna upp tillsammans med naturen ...

Förutom vanliga promenader tillsammans är det också roligt att ta med en hund, som hjälper dig genom att dra dig upp för backar, eller vi använder gångstavar för att få bra rörelser för hela kroppen. På vintern är det också möjligt att gå promenader på snöskor och upptäcka stora vyer i den vita skogen.

Hjälpa till på gården med djur

 

Om du tar hand om djur, kommer de att ge dig tillbaka så mycket. Normalt finns alltid minst ett djur på gården som vill få din uppmärksamhet och han/hon hjälper dig i ditt TIME OUT program.

Vi har åsnor, som kan lyssna mycket bra och har en stor förståelse. De är en spegel av ditt humör. Våra Siberian Huskies är mycket sociala och älskar att göra dig lycklig. De är alltid entusiastiska att se dig och älskar att gå ut med dig i naturen. Våra höns, Holländska Vithättor, kommer att ge dig fina ägg med rätt vård. Denna typ är mycket social och gillar att bli om pyslade.

 

Tulip programmet

 

Farm Backsjön odlar tulpanlökar och tulpaner. Under våren en massa färger med många olika tulpaner som visar sig mitten i skogen. Här ser du att ju fler färger, ju vackrare!

 

Procesen med en tulpan kan du jämföra med ditt liv ...

Först måste du känna dina rötter, så de får en plats och växa djupare och bli starkare. Efter denna process ditt inre liv får styrka att utveckla de färdigheter som du behöver. Till slut kommer du att visa din färg, född inuti kroppen och väl förankrad i jorden.

 

Genom att arbeta med i tulpan verksamheten på gården, får du tid och stöd för att upptäcka din egen färg.

HRP-programmet

 

När ditt sinne tar över från hjärtat, Är du stressad eller utbränd. Hur man hittar tillbaka till dig själv?

 

På Farm Backsjön kan vi ge dig en introduktion till självstudier program, skapad av Dr. Celia Im, där hennes musik hjälper dig att hitta dig själv.

"Övertons Resonance Process (HRP) TM är ett unik självförverkligande program. HRP använder musik för att hjälpa dig att läka, skapa och förverkliga dina drömmar till verklighet.

 

Dr. Celia Im, Belysning Creative Spark LLC "

mer info: www.celiaim.com

 

Call us to book

+46-(0)703 47 47 69

Find us

Backsjön 221

881 92 Sollefteå

Sweden

  • Facebook Long Shadow
  • Instagram
  • Google+ Long Shadow
  • YouTube

©2023 by Ocean View. Proudly created with Wix.com